Το τυροκομείο Τριανταφυλλίδης ασχολείται με την τυροκομεία από το 1928 .
Μετά από 3 γενεές τυροκομικής παράδοσης ο Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης συνεχίζει την παραγωγή τυριού με ζήλο , μεράκι και σεβασμό στην παράδοση .
Συλλέγοντας άριστης ποιότητας γάλα ζώων ελεύθερης βοσκής της περιοχής Σοχού (ζώα που βόσκουν στα καταπράσινα βοσκοτόπια της περιοχής του Σοχού και στους πρόποδες του Βερτίσκου , στην αγνή ορεινή αυτή φύση του Νομού Θεσσαλονίκης ) επιτυχαίνουμε την αγνή και παραδοσιακή γεύση του προϊόντος μας .
Επιμένοντας και διατηρώντας αναλλοίωτες τις συνταγές των παππούδων μας χωρίς συντηρητικά επιτυχαίνουμε το άρωμα χωριάτικου τυριού και ξυπνάμε μνήμες μιας άλλης εποχής .
Συνδυάζοντας την γνώση ,την πείρα , τα μυστικά της προηγούμενης γενιάς την διασφάλιση της υγιεινής και της ποιότητας εφαρμόζοντας το ολοκληρωμένο πρόγραμμα HACCP και το Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων της κατά το Πρότυπο ISO 22000:2005 επιτυγχάνουμε την άριστη ποιότητα στα τυριά μας.